Kiitos, että päätit jättää minulle viestin. Vastaan mahdollisimman pian.

Paper Angels | Etusivu | Kirjoita vieraskirjaan

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Kaikki

Nimi: dani (ent. yoohan)
WWW: loukussa.weebly.com

Hei! Tulin vähän kyselemään ja kertomaan kuulumisia. Miten on syksy mennyt? :) Itsellä on kiirettä pitänyt opinnäytetyön kanssa, sekä MJETiä editoidessa ja Metsän tyttären kirjoittamisessa (se etenee hyvin hitaasti, anteeksi siitä). Olen yrittänyt myös aivojen nollaamisen kannalta vähän suunnitella välillä muita projekteja, koska ei jaksa loputtomiin opparia, kun sitä välillä tulee suusta ja nenästä jo pihalle. Itkuvuoren ensimmäisen luvun pyrin saamaan ulos ensi kuun aikana!

Me ollaan pysytty suhteellisen terveinä. Pari kuukautta sitten (muistaakseni, vai oliko se sittenkin kuukausi sitten?) oltiin koko porukka flunssas, mutta muuten kaikki on hyvin. Meillä pienin jo kaahii sohvallekin ja käveleskelee mielellään pihalla. Traktorin ja kaivinkoneen kyydissä on kaikista parasta ilmeisesti. :D

Paljon on kaikkea kivaa suunniteltu syksylle, saa nähdä mitkä kaikki suunnitelmista toteutuu.

Viestitellään ja mukavaa syksyn jatkoa tänne! :)

Vs:   Hei! Hyvää kuuluu, syksyn alku on sujunut oikein mallikkaasti. Paljon on ohjelmaa, lähiaikoina juhlia ja teatteria luvassa. :) Tein loppuvuodeksi suunnitelman Trustin kolmososan edistämisestä, mutta nyt en pariin viikkoon ole tehnyt kyllä hommia, vaikka kirjoittamista olen kovasti ajatellutkin.

Tsemppiä opparin kanssa! Kuulostaa siltä, että siellä vauhdikasta noin muutenkin. :D Nuo koneet tuntuu olevan monen pienen mieleen. Meillä suurin hitti puimuri.

Kiitos toivotuksista, sullekin tunnelmallista syksyä! :) Yritän tulla vähän tiiviimmällä tahdilla taas viestittelemään, kun pahin häslinki tästä laskeutuu. ♥
-Laris

22.9.2022 14:38Nimi: yoohan
WWW: loukussa.weebly.com

Hei! Tulin kertomaan vähän Metsän tyttären kuulumisia.

Harmikseni en saanut pidettyä Campissa aloitettua tahtia yllä sen kanssa, mutta olen kaikessa hiljaisuudessa tehnyt paljon ajatustasolla työskentelyä sen kanssa sekä kirjoittanutkin muutaman sanan. Pahoitteluni taas hitaasta päivitysrytmistä. Kieltämättä MJET vie kaiken huomion tällä hetkellä (sekä kouluun paluu, opinnäytetyö kummittelee mulle...). Ollaan niin lähellä maalia MJETin kanssa, että en oikeastaan ole harmitellut juurikaan sitä, että millekkään muulle projektille ei ole herunut huomiota. Niiden aika tulee sitten kun MJET on valmis. Mikä on ihan pian, 2 lukua + epilogi!!!

Metsän tyttäreen liittyen vielä; olen korjaillut suunnitelmiani lopputarinan osalta, yrittänyt saada siitä eheämpää. Aikomuksena olisi lukea teksti alusta saakka ennen uuden luvun kirjoittamista valmiiksi. Tuntuu, että se on tarpeen (ei enää riitä pelkkä muistiinpanojen selailu).

Tulen ilmoittelemaan kun MJETistä tulee viimeiset luvut. Ja sitten joskus kun MT saa uutta tekstiä. Itkuvuoren paluukin alkaa jo häämöttämään!

YOOHAN

Vs:   Hei!
Hienoa kuulla, että teet töitä myös Metsän tyttären eteen, kun sen aika taas on, olen odottanut tarinan jatkoa todella paljon. Ymmärrettävästi MJET vie aikaa, kun tarina on niin tärkeässä vaiheessa ja etenemässä kohti loppua.
Samoja tuntemuksia täällä, alan olla valmis syksyn päätösten kanssa ja taidan valita nyt vain tiettyjä projekteja edistettäväksi.
-Laris

18.8.2022 13:05Nimi: Nike
WWW: valti.weebly.com/

Hei! Pienen kasvojenkohotuksen ja nimenvaihdon myötä nykyinen personal-sivuni Valti on muuttanut eli pyydänkin päivittämään sivujen uuden osoitteen. Mukavaa kesänjatkoa ja tervetuloa toki poikkeamaan! :)

Vs:   Hei! Kiva kuulla sinusta! Käyn saman tien kurkkaamassa Valtia ja päivitän linkin mitä pikimmiten. Kauniilta näyttää jo näin ensi vilkaisulla! :)
-Laris

Siirretty viesti 26.7.2022

13.8.2022 12:44Nimi: yoohan
WWW: loukussa.weebly.com/

Moi! Tulin nyt jättämään vähän paremmin tänne kuulumisia.

Mulle kuuluu todella hyvää! Fiilikset on upeat, vaikka keli on kylmennyt (olen toki syksyn fani, joten ei haittaa). Jotenkin tämä kirjoitusflow on tuonut ihan uuden tason jaksamiselle ja hyvinvoinnille kaikin puolin. Huomaa kuinka kovasti kirjoittaminen ja sen sujuminen vaikuttaa kaikkeen mun elämässä.

Järkyttävä kissakuume on läsnä, mutta olen onnistunut malttaa mieleni – kolme kissaa on enemmän kuin tarpeeksi. Taaperokin täytti vuoden jokunen aika sitten ja järkytyin siitä, kuinka nopeasti vuosi meni.

Syksylle on paljon kivoja suunnitelmia, Helsingissä käyntiä, ulkomaille menoa ja tällaista, mutta saapi nähdä kuinka moni suunnitelmista toteutuu. Toiveena kuitenkin olisi, että edes johonkin pääsisi käymään perheen kanssa.

Toivottavasti sulle kuuluu hyvää! Viestitellään taas. :)

YOOHAN

Vs:   Heippa, hienoa kuulla arjen kuulumisia! :) Kuulostaa siltä, että on kiva syksy tulossa. Aika menee yllättävän nopeasti, joku joskus sanonut että lasten kanssa joskus päivät on pitkiä, mut kuukaudet ja vuodet lyhyitä.

On myös ihana kuulla, miten kirjoittamisen kautta olet saanut arkeen iloa hyvinvointia. Samoja ajatuksia itsellä siitä, miten laajasti rakkailla harrastuksilla on vaikutusta.

Täällä kaikki mukavasti, pian lomailua ja parit juhlat. :)
-Laris

Siirretty viesti 18.7.2022

13.8.2022 12:44Nimi: Kahvikuppi
WWW: bigworld1.wixsite.com/kahvikuppi

Moi! Olen lukenut sinun Pakkaslaulu nimistä tarinaa ja vähän aikaa seurannut uusia lukuja. Aloitin lukemisen uteliaana ja todella nopeasti ihastuin tähän tarinaan! Kirjoitustyylisi on kaunis ja runollinen myös ensimmäisissä luvuissa. Henkilöiden ja paikkojen nimet, jotka olet valinnut ovat ihania ja sopii tähän tekemääsi fantasiamaailmaan. Täällä siis vaan yksi lukija, joka toivoo jatkoa :)

Vs:   Hei! Paljon kiitoksia ihanasta kommentista. :) Mahtavaa kuulla, että olet viihtynyt tarinan parissa. Yritän julkaista pian lisää.
-Laris

Siirretty viesti 28.5.2022

13.8.2022 12:44Nimi: Solina
WWW: huurresuudelma.weebly.com/

Moikkamoi pitkästä aikaa! Innottauduin aurinkoisella junamatkalla tsekkaamaan sivuja ja linkinvaihtolaisia, ja jotenkin tosi ihanaa että vuodet kuluu mutta edelleen voi luottaa että tälleen etäisinä kirjoitustuttuina yhä saa jätettyä tänne viestiä :) Toivottavasti sulla menee hyvin! Oon ollut tosi epäaktiivinen kun oon kirjottanut vaan yhtä projektia mikä ei omille sivuille tuu, ja muuten oon kärsinyt siitä etten saa mitään luettua.. :s Joten oon keskittyny enemmän musiikkiin kun kirjottamiseen. Voisin kyllä joku kerta rentoutua ja keskittyä lukemiseen ja tulla tsekkaamaan jotain tarinaa, onko suosituksia? :') Runoja menin heti nälkäisesti lueskelemaan, olen edelleen todella vaikuttunut siitä miten kirjoitat niitä. Nautin niiden rytmistä ja aitoudesta. Aurinkoista kevättä tosiaan sinne! :)

Vs:   Moi! Mukava kun tulit jättämään viestiä, tästä tuli tosi hyvä mieli. :) Täällä sujuu mukavasti, vähän tahti muuttumassa kesää kohden, joten paljon suunnitelmia mielessä.
Kiitos kehuista! Pakkaslaulu on semmoinen, mistä mielelläni kuulen kommenttia, jos eksyt joskus lukemaan.
Kiva kuulla myös sun projektista, toivon sille tehokkaita kirjoitusfiiliksiä ja lukujumille katoamista. :3
Aurinkoista kevättä!
-Laris

Siirretty viesti 19.4.2022

13.8.2022 12:43Nimi: Yoohan
WWW: oukussa.weebly.com/

Hei! Ajattelin tulla kertomaan, että sain nerokkaan idean miten saan Metsän tytärtä eteenpäin! Eli osallistuin tämän vuoden Camp Nanoon, joka siis nyt sitten alkoi 1.4. ja tavoitteena on kirjoittaa 15 000 sanaa lisää Metsän tyttäreen kuukauden aikana. Se on n. 2-3 lukua! Joten stay tuned, ilmoittelen kun saan uusia lukuja ulos.

En tajua miksen oo keksinyt aiemmin, että voisin näin motivoida itseäni kirjoittamaan Metsän tytärtä eteenpäin? Huhhuh. Toivon, että tämän Camp Nanon myötä saisin MT sen verran eteenpäin, että olisi sitten sama vauhti ja rutiini päällä lopputarinan suhteen!

YOOHAN

Vs:   Hei! Oi, mahtava idea saada iso määrä tekstimateriaalia kasaan! Tuo 15k on muutaman luvun kanssa juuri täydellinen tavoitemäärä ja kuulostaa sopivan todella hienosti sun suunnitelmaan! Ihanaa, en melkein malta odotella, kun tiedän MT:n olevan sulla työstössä. :D Ihan valtavan paljon kirjoitusflowtuulia ja kaikkea mahdollista inspiraation täyttämään innostusta, aikaa ja rakkautta, että saat hyvän Camp NaNon vietettyä! ♥
-Laris

Siirretty viesti 2.4.2022

13.8.2022 12:43Nimi: tzuyu

Rakkausteoreemaa lisää kiitooos! Tää ja se Julianin luku oli tosi hyviä. Varsinkin toi loppu missä ne on kahestaan <3<3<3 En Trustia ehtiny vielä lukee mut luen kyl pian.

Vs:   Hei! Kiitos paljon kun jätit tänne viestiä. Tämä on tosi hieno kuulla, etenkin kun jännitän niin kovasti. Ja yritän parhaani mukaan kirjoittaa ja julkaista lisää. :)
-Laris

Siirretty viesti 1.4.2022

13.8.2022 12:42Nimi: Yoohan
WWW: loukussa.weebly.com/

Heissuli! (olipa kauhee sana…) Tulin heittämään vähän pidempää vastausta tänne, vaikka Trappedissa jo jonkin verran kirjoittelinkin vastausta viestiisi! Kiitos nyt vielä lukemisesta (ja hellästä potkimisesta). :-D

MJETin kanssa tosiaan pelkään, että taso laskee lopputarinan osalta koska
1. tästä eteenpäin luvut on suunniteltu todella huonosti ja hätäisesti, olen miettinyt lisälukujen kirjoittamista jotta saisin kaiken mahtumaan
2. pomppiminen uhkaa jäädä tavaksi, yllä olevasta syystä eli kun lukuja ei ole enää montaa jäljellä ja ne on huonosti suunniteltu, eli jos en änge lisää lukuja mukaan niin joudun pakostakin pomppimaan vähän vaikka nyt pitäisi nimenomaan olla sitä jännitystä ja seikkailua sekä yksityiskohtia.
Haluan kuitenkin yrittää parhaani MJETin kanssa, mutta lähinnä nyt kiinnostaa vain tarinan vieminen eteenpäin ja sen valmistuminen – editointi vaiheessa voin sitten tehdä kunnon rempan, kun on lukijoiden palautteet ja kokonaiskuva auttamassa.

MT tuottaa harmaita hiuksia at the moment, lähinnä siksi, että pelkään pitkän tauon jälkeen uuden luvun olevan jotenkin irrallinen. Toisaalta onnistuin monen vuoden tauon jälkeen kirjoittamaan 2. luvunkin suhteellisen hyvin, miksi ei siis tämäkin onnistuisi? On niin vaikeaa yrittää muistaa kaikki, kun yhdessä luvussa on paljon materiaalia ja taustalla on jo useampi luku – jotenkin koen vaikeaksi MT:n tällä hetkellä, mutta sinnikkäästi mä sitä edelleen kirjoitan, nytkin ajattelin tämän viestin saatuani valmiiksi yrittää kirjoittaa pari sivua MJETiä, MT:tä ja Gobletia. Olisi ihana saada jokaista vähän eteenpäin.

DF2 pitäisi siirtää myös kokonaisuudessaan Trappediin, mutta maltan mieltäni vielä hetken, kun on tärkeämpää saada kirjoittaminen taas rutiiniksi, nyt se on vähentynyt kahteen kertaan viikossa. Kyllä sen DF2:n kerkeää siirtämään myöhemminkin. Haaveilen kovasti DF3 kirjoittamisesta, mutta sitä varten pitäisi lyödä kaikki muut projektit jäihin ja antaa 100% panostus sen suunnittelulle ja kirjoittamiselle – juuri nyt en siihen kykene.

Eedenin vangit -projektin suunnittelu on myös pienellä tauolla, juurikin siitä syystä, että yritän saada kirjoittamisen taas rutiiniksi. Lisäksi en ole ihan varma mitä osaa lähden projektista seuraavaksi työstämään.

No, nyt sinne kirjoittamaan, viestitellään! :-)

YOOHAN

Vs:   Hei! Mahtavaa päästä lukemaan tällaisia pohdintoja! MJETin kanssa on varmasti paras tehdä kuten näet tässä vaiheessa oikeaksi tarinan kannalta. Ei kannata huolestua "pomppimisesta", tähän mennessä se on ollut tyyliltään yhtenäistä ja on tosiaan editoitavissa tarvittaessa, kuten sanoit. MT on taatusti vaikea pala, kun kyse on projektista, joka on alkanut vuosia takaperin! Itselle saa olla armollinen, sillä vuosien varrella tyyli muuttuu ja kehittyy, yleensä parempaan suuntaan, joten erillisyydestä huolimatta uudet pätkät voivat olla jopa aiempaa laadukkaampaa tekstiä. :) Odottelen Mayan ja Malakin yhteenpääsyä. ♥
-Laris

Siirretty viesti 22.3.2022

13.8.2022 12:42Nimi: Rinaz

Moikka! Uutta yritystä kehiin kun ensimmäinen viesti katosi ilmeisesti bittiavaruuteen. Sain luettua viimein loppuun asti SKK ja olen erittäin tyytyväinen, ei jäänyt kaivertamaan mikään loppua ajatellen :) Paitsi tietenkin se fakta että tarinaa olisi voinut lukea vielä pidempäänkin, sen verran mukaansatempaava oli lukukokemus. Olen tässä muutaman vuoden aikana aloittanut SKK muutaman kerran ja lukenut aina sen hetkiseen viimeiseen lukuun. Vannoutunut fani täällä siis moi x) Tällä kertaa aloitin noin puolesta välistä kun koin muistavani alun tapahtumat sen verran hyvin. Viimeisessä luvussa pidit kyllä minua jännityksessä laittaessasi mustatikan lentelemään linnan pihamaan ylle. Light kun ei ollut mitenkään elämänsä kunnossa :,) Ainiin, liikutuin Augustin valinnasta ryhtyä tarinankertojaksi! Hän sai vihdoinkin jonkin suunnan elämälleen, jonkin tarkoituksen tämän ennustuksen toteuttamisen jälkeenkin.

Ajattelin seuraavaksi heittäytyä Trustin maailmaan. Taisin sitäkin aloitella joskus, vaikka muistikuvat ovat tehokkaasti pyyhkiytyneet pois, joten puhtaalta pöydältä saan aloittaa tarinamatkan. Kiitos sinulle Laris pitkäjänteisestä työstä kirjoitustesi parissa! Vierailen täällä säännöllisen epäsäännöllisesti lueskelemassa ja katselemassa :3

Hyvää alkavaa kevättä <3 Terveisin, Rinaz

Vs:   Hei! Meinasi tulla liikutuksen kyynel silmään viestiä lukiessa. Ensimmäiseksi iso iso kiitos!
On voimaannuttavaa kirjoittajana kuulla, että teksti on oikeasti ollut lukijalle merkityksellinen ja hahmoista on välitetty. Olen jo tässä pitkään pohtinut, pitäisikö SKK ja ERH siirtää arkistoon, kun tekstien aloituksesta on aikaa, mutta en ole sitä vielä tehnyt. :) Nämä lukijaterveiset antoivat taas ison kannustuksen jatkaa tämän työn parissa. ♥

Samoin hyvää alkavaa kevättä!
-Laris

Siirretty viesti 18.3.2022

13.8.2022 12:40Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Kaikki

 

 

Vieraskirjan koodi: mBook