Kiitos, että päätit jättää minulle viestin. Vastaan mahdollisimman pian.

Paper Angels | Etusivu | Kirjoita vieraskirjaan

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Kaikki

Nimi:
WWW: saniaskanjoni.wixsite.com/website

Tervehdys! Siitä onkin kulunut hetki kun ollaan viimeksi vaihdettu kuulumisia. Toivottavasti tänne kuuluu hyvää ja tulevaisuus näyttää lupaavalta!
Saniaiskanjonilla tosiaankin menee oikein hyvin tällä hetkellä. Kesän lopulla saatiin ripotellusti uusia pelaajia mukaan ja pelien sisällä yli vuoden kestänyt juonikuvio alkaa olemaan lopullaan. Kirjoitettavaa on siis riittänyt meille kaikille x)
Tällä hetkellä on ulkoasun muutos kesken ja tällä hetkellä pohdinkin pysynkö tuossa vaaleanpunaisessa teemassa vai vaihdanko kokonaan johonkin toiseen. Olisin itse syksyisempää ulkoasua kaivannut, mutta pelissä ollaan siirtymässä vasta kesäaikaan, joten koin nykyisen ulkoasun sopivan enemmän siihen.
Saniaiskanjoni täytti myös elokuussa 10 vuotta (jippii!)! Vaikka kukaan tällä hetkellä sivustolla hengailevista pelaajista tai ylläpitäjistä ei ihan alkuaikoina ollut mukana Saniaiskanjonin menossa, niin tuntui se päivä ihan huikealta (ja haikealta) kun tajusi että on ollut osallisena pitkittämässä 'elämää' joka sai alkunsa 2013. Sivustohan on jo siinä iässä, että se olisi voinut käydä peruskoulussa jo muutaman viimeisen vuoden ajan. xD
Mitäs tänne kuuluu? Viimeksi oli vissiin jonkinlaista kotiremonttia menossa, onko se saatu jo valmiiksi? Kävin myös lukaisemassa muutaman uusimman runon mitä olit kirjoittanut ja ne olivat kyllä todella upeita! Meidän toinen ylläpitäjä Magic oli myös ahkera runojen kirjoittelija pari vuotta sitten ja en kyllä tajua miten te oikein saatte kehiteltyä niin sointuvia ja tunteikkaita tekstejä aikaiseksi.
Onko sivujen suhteen jotakin suunnitelmia tälle vuodelle tai jopa ensivuodelle?
Oli tosi mukavaa kun olitte taas yhteyksissä!

Vs:   Hei! Ihana kun tulit kirjoittelemaan kuulumisia. Olenkin seuraillut, että Saniaiskanjonissa on pelit pysyneet aktiivisina. :) Paljon onnea merkkivuodesta! Mahtava juttu, että lisää pelaajiakin on tullut, pitkät juonikuviot on hieno saavutus.

Kuuluu oikein hyvää. Remppailut on valmistuneet ja ollaan tässä ehditty valmiissa jo jokusen aikaa ollakin, oli hieno hetki kun kaikki saatiin maaliin.

Kiitos paljon kommentista runoja koskien! Suunnitelmissa on elellä normi arkea tässä syksyn ajan, viikonlopuille tosin buukkailtu jo kaikenlaista puuhaa kodin ulkopuolella, ensi vuoden alkuun vähän reissusuunnitelmia, mutta ei ole vielä lyöty lukkoon.

Kiva vaihtaa kuulumisia aina silloin tällöin. Viestitellään taas!
-Laris

27.9.2023 09:36Nimi: Usva

Moi! Mä vasta äskettäin eksyin tänne, ja toi sun Pakkaslaulu-tarina vaikuttaa niin hyvältä. Aion lukee sen ihan kokonaan, ja muutenki rupee seurailemaan tätä blogia <3

Vs:   Hei!
Kiitos, onpa ihana kuulla! Toivottavasti nautit kirjasta :)
-Laris

22.9.2023 18:22Nimi: Dani
WWW: loukussa.weebly.com

(jatkoa edelliseen)

Tasapainottelu arjen ja harrastusten välillä on vaikeaa. Olen pikkuhiljaa saanut taas otetta maalaamisesta. Luen vaihtelevasti, joskus menee kirja parissa päivässä, joskus menee kolme kuukautta. Joitakin en saa ikinä loppuun. Tuntuu, että puhelin vie liikaa mun aikaa (tiktok ja instagram). Ja tottakai kaiken maailman aasialaiset draamat. Aina kun ajattelen, että avaan koneen ja vilkaisen tiedostojani, päädyn katsomaan jotain sarjaa tai tietokone unohtuu pöydälle ja selaan puhelinta.

Ehkä oon liikaa kotona ja olo on siksi niin ylikuormittunut, että lamaannun ja en lopulta liiku/tee mitään enää. Kaikki mukavatkin asiat vaan jää tekemättä. Johtuu tästä talvesta, mua ei kiinnosta lähteä ajamaan mihinkään. Helpompi jäädä lapsen kanssa kotiin leikkimään, etenkin kun kelit on jatkuvasti huonot ja n. 99% ihmisistä joita koen haluavani nähdä/kenen kanssa haluan viettää aikaani, asuvat vähintään 1h ajomatkan päässä. En löydä itsestäni energiaa siihen talvisin, etenkään kun kiitos maha-asukin on oloni n. 85% ajasta epämukava, jossain on aina kipupiste ja ei tarvitse edes tehdä mitään, että on niin ahdistavan kuuma ja hiki, että lumihangessa makaaminen ilman ulkovaatteita kuulostaa täydelliseltä.

Mutta hei! Nyt mä istun koneen ääressä. Yritän vältellä YouTubea ja Netflixiä. Mutta koneella kuitenkin olen, ja kirjotan tätä. Ehkä uskaltaudun kurkkaamaan tiedostojen puolelle. Ehkä teen toimintasuunnitelman miten pääsen taas rakkaan toiminnan, eli kirjoittamisen, pariin. Tai ehkä laitan koneen kiinni ja meen nukkumaan itsekin päikkärit. En tiedä vielä miten tässä käy, mutta ainakin oon ylpee, että poikkesin täällä jättämässä viestin!

Ja oon mä tässä välissä kerennyt valmistumaankin! Hyvä mä.

Toivon todellakin, että sulle kuuluu hyvää ja olisi ihana kuulla miten viime vuoden loppu ja tämä alkuvuosi ovat sujuneet! Suden huudossa tai Discordissa saa aina laittaa viestiä. :-)

Kevättä odotellen,
Dani

Vs:   Hei!
Kiitos kovasti, että kirjoitit viestin, on ihana kuulla susta! :)
Kurjaa, että kirjoitusrintamalla on niin painavia ajatuksia, mutta ymmärrän pohdinnat. Pitkät projektit eivät ole helppoja aloittaa aina vaan uudestaan, eikä se aina ole mielekästäkään, kun itse muuttuu ja kehittyy. Ja joskus on vain aika keskittyä muihin asioihin. Toivon teidän perheelle kaikkea hyvää arkeen ja kevääseen ja tulevaan kesään.

Onnittelut valmistumisen johdosta! Minäkin odotan kevättä, pidän siitä miten tuo valon määrä lisääntyy joka viikko. Kurahousukaudesta ei kyllä päästä aikoihin, vaikka haaveilen jo kesäkuun keleistä ja odotan aikaa, jolloin ei tarvitse kymmentä kerrosta vaatetta ulkona. Ei pitäisi ehkä aloittaa tätä odottamista näin aikaisin talvella. :')

Minulle kuuluu hyvää. Ruuhkavuosien arkea, mutta jotenkin nyt vuodenvaihteen jälkeen taas olen vähän tyytyväisempi kun syksyn projektit maalissa. Perheen kanssa suunnitellaan lomatekemistä. Olin kauhean pitkään kipeänä, mutta nyt onneksi tervehtynyt. Olen jostain syystä löytänyt kirjastosta nyt vain monta huonoa kirjaa peräjälkeen. Töissä on ollut hyviä työnimun kokemuksia, joita luovista harrastuksista kaipaan. Kirjoitushommissa vaihe on ollut jonkinlainen näpertely ja maailmanluonti tekstin tuottamisen sijaan, vähän uteliaana olen sen suhteen, mitä mahdan keväälle asian suhteen tehdä kun en ole itsekään ihan varma. En jaksa ottaa sitä niin vakavasti tällä hetkellä. :)

Ollaan yhteyksissä! Samoin sanoin, aina saa jättää viestiä, ja kiitos vielä aktiivisuudesta, kun kirjoittelit mulle!
-Laris

17.2.2023 14:58Nimi: Dani
WWW: loukussa.weebly.com

Hei pitkästä aikaa! Siitä onkin aikaa, kun viimeksi poikkesin (enkä tarkoita vain Paper Angelsia, vaan myös Suden huutoa. Ylipäänsä tietokoneella olemista). Viimeisin viesti näyttäisi olevan syyskuulta 2022 meikäläiseltä.

En tiedä edes mistä aloittaa. Tap outtasin viime vuoden NaNoWrimosta ulos ja päätin jäädyttää DF3:n. En näe tulevaisuutta siinä kirjassa. En tuntenut enää hahmoja, en kerrontatyyliä saati sitten osannut luontevasti kirjoittaa enää englanniksi. Jotenkin kaikki mitä NaNon aikana sain aikaan kuulosti huonolta fanifiktiolta. Se ei ollut kivaa, ei millään lailla, joten katsoin parhaammaksi antaa olla.

To be honest, en ole koskenut mihinkään kirjoittamiseen liittyvään NaNoWrimon jälkeen. Se ärsyttää, harmittaa ja pelottaa. Monta kertaa on ajatukset käyneet teksteissä. Kaikki ne keskeneräiset projektit, suunnitelmat ja toiveet. Pelkään menettäväni otteen lopullisesti Metsän tyttärestä jos en kohta saa takaisin jotain kipinää. Pelkään, että en ikinä saa aloitettua Itkuvuorta uudestaan ja joudun jättämään taakseni kaiken mitä olen sen varalle suunnitellut. MJETin editointi on seisahtunut. Olen alkanut epäilemään sitä. Haluanko, että se on esikoisteokseni? Olen menettämässä uskoni siihen tekstiin, koska ensimmäinen luonnos on tavanomainen. Pelottaa, saako siitä mitenkäänpäin editoitua sellaista, mitä uskaltaisin viedä eteenpäin maailmalle. Onko minusta tekemään suuria muutoksia tekstiin? Suden huudostakin olen jotenkin etääntynyt. En tiedä, mitä pitäisi tehdä, että pääsisin taas raiteille. En haluaisi lopettaa sivua, se on ollut elämässäni niin pitkään. Mutta samaan aikaan en haluaisi roikkua kiinni jossain, joka mutkistaa asioita ja ahdistaa muutenkin. Haluaisin kuitenkin julkaista (todennäköisesti pseudonyymilla, mutta ken tietää) kirjan. Tuntuu, että ei rahkeet riitä ylläpitämään Suden huutoa samalla kun sivussa työstää projektia jonka haluaisi lähtevän maailmalle. En tiedä, miten tasapainottaisin kaiken. Ja kuitenkin, koko ajan on läsnä halu luoda.

(jatkuu seuraavassa viestissä)

17.2.2023 14:57Nimi: dani (ent. yoohan)
WWW: loukussa.weebly.com

Hei! Tulin vähän kyselemään ja kertomaan kuulumisia. Miten on syksy mennyt? :) Itsellä on kiirettä pitänyt opinnäytetyön kanssa, sekä MJETiä editoidessa ja Metsän tyttären kirjoittamisessa (se etenee hyvin hitaasti, anteeksi siitä). Olen yrittänyt myös aivojen nollaamisen kannalta vähän suunnitella välillä muita projekteja, koska ei jaksa loputtomiin opparia, kun sitä välillä tulee suusta ja nenästä jo pihalle. Itkuvuoren ensimmäisen luvun pyrin saamaan ulos ensi kuun aikana!

Me ollaan pysytty suhteellisen terveinä. Pari kuukautta sitten (muistaakseni, vai oliko se sittenkin kuukausi sitten?) oltiin koko porukka flunssas, mutta muuten kaikki on hyvin. Meillä pienin jo kaahii sohvallekin ja käveleskelee mielellään pihalla. Traktorin ja kaivinkoneen kyydissä on kaikista parasta ilmeisesti. :D

Paljon on kaikkea kivaa suunniteltu syksylle, saa nähdä mitkä kaikki suunnitelmista toteutuu.

Viestitellään ja mukavaa syksyn jatkoa tänne! :)

Vs:   Hei! Hyvää kuuluu, syksyn alku on sujunut oikein mallikkaasti. Paljon on ohjelmaa, lähiaikoina juhlia ja teatteria luvassa. :) Tein loppuvuodeksi suunnitelman Trustin kolmososan edistämisestä, mutta nyt en pariin viikkoon ole tehnyt kyllä hommia, vaikka kirjoittamista olen kovasti ajatellutkin.

Tsemppiä opparin kanssa! Kuulostaa siltä, että siellä vauhdikasta noin muutenkin. :D Nuo koneet tuntuu olevan monen pienen mieleen. Meillä suurin hitti puimuri.

Kiitos toivotuksista, sullekin tunnelmallista syksyä! :) Yritän tulla vähän tiiviimmällä tahdilla taas viestittelemään, kun pahin häslinki tästä laskeutuu. ♥
-Laris

22.9.2022 14:38Nimi: yoohan
WWW: loukussa.weebly.com

Hei! Tulin kertomaan vähän Metsän tyttären kuulumisia.

Harmikseni en saanut pidettyä Campissa aloitettua tahtia yllä sen kanssa, mutta olen kaikessa hiljaisuudessa tehnyt paljon ajatustasolla työskentelyä sen kanssa sekä kirjoittanutkin muutaman sanan. Pahoitteluni taas hitaasta päivitysrytmistä. Kieltämättä MJET vie kaiken huomion tällä hetkellä (sekä kouluun paluu, opinnäytetyö kummittelee mulle...). Ollaan niin lähellä maalia MJETin kanssa, että en oikeastaan ole harmitellut juurikaan sitä, että millekkään muulle projektille ei ole herunut huomiota. Niiden aika tulee sitten kun MJET on valmis. Mikä on ihan pian, 2 lukua + epilogi!!!

Metsän tyttäreen liittyen vielä; olen korjaillut suunnitelmiani lopputarinan osalta, yrittänyt saada siitä eheämpää. Aikomuksena olisi lukea teksti alusta saakka ennen uuden luvun kirjoittamista valmiiksi. Tuntuu, että se on tarpeen (ei enää riitä pelkkä muistiinpanojen selailu).

Tulen ilmoittelemaan kun MJETistä tulee viimeiset luvut. Ja sitten joskus kun MT saa uutta tekstiä. Itkuvuoren paluukin alkaa jo häämöttämään!

YOOHAN

Vs:   Hei!
Hienoa kuulla, että teet töitä myös Metsän tyttären eteen, kun sen aika taas on, olen odottanut tarinan jatkoa todella paljon. Ymmärrettävästi MJET vie aikaa, kun tarina on niin tärkeässä vaiheessa ja etenemässä kohti loppua.
Samoja tuntemuksia täällä, alan olla valmis syksyn päätösten kanssa ja taidan valita nyt vain tiettyjä projekteja edistettäväksi.
-Laris

18.8.2022 13:05Nimi: Nike
WWW: valti.weebly.com/

Hei! Pienen kasvojenkohotuksen ja nimenvaihdon myötä nykyinen personal-sivuni Valti on muuttanut eli pyydänkin päivittämään sivujen uuden osoitteen. Mukavaa kesänjatkoa ja tervetuloa toki poikkeamaan! :)

Vs:   Hei! Kiva kuulla sinusta! Käyn saman tien kurkkaamassa Valtia ja päivitän linkin mitä pikimmiten. Kauniilta näyttää jo näin ensi vilkaisulla! :)
-Laris

Siirretty viesti 26.7.2022

13.8.2022 12:44Nimi: yoohan
WWW: loukussa.weebly.com/

Moi! Tulin nyt jättämään vähän paremmin tänne kuulumisia.

Mulle kuuluu todella hyvää! Fiilikset on upeat, vaikka keli on kylmennyt (olen toki syksyn fani, joten ei haittaa). Jotenkin tämä kirjoitusflow on tuonut ihan uuden tason jaksamiselle ja hyvinvoinnille kaikin puolin. Huomaa kuinka kovasti kirjoittaminen ja sen sujuminen vaikuttaa kaikkeen mun elämässä.

Järkyttävä kissakuume on läsnä, mutta olen onnistunut malttaa mieleni – kolme kissaa on enemmän kuin tarpeeksi. Taaperokin täytti vuoden jokunen aika sitten ja järkytyin siitä, kuinka nopeasti vuosi meni.

Syksylle on paljon kivoja suunnitelmia, Helsingissä käyntiä, ulkomaille menoa ja tällaista, mutta saapi nähdä kuinka moni suunnitelmista toteutuu. Toiveena kuitenkin olisi, että edes johonkin pääsisi käymään perheen kanssa.

Toivottavasti sulle kuuluu hyvää! Viestitellään taas. :)

YOOHAN

Vs:   Heippa, hienoa kuulla arjen kuulumisia! :) Kuulostaa siltä, että on kiva syksy tulossa. Aika menee yllättävän nopeasti, joku joskus sanonut että lasten kanssa joskus päivät on pitkiä, mut kuukaudet ja vuodet lyhyitä.

On myös ihana kuulla, miten kirjoittamisen kautta olet saanut arkeen iloa hyvinvointia. Samoja ajatuksia itsellä siitä, miten laajasti rakkailla harrastuksilla on vaikutusta.

Täällä kaikki mukavasti, pian lomailua ja parit juhlat. :)
-Laris

Siirretty viesti 18.7.2022

13.8.2022 12:44Nimi: Kahvikuppi
WWW: bigworld1.wixsite.com/kahvikuppi

Moi! Olen lukenut sinun Pakkaslaulu nimistä tarinaa ja vähän aikaa seurannut uusia lukuja. Aloitin lukemisen uteliaana ja todella nopeasti ihastuin tähän tarinaan! Kirjoitustyylisi on kaunis ja runollinen myös ensimmäisissä luvuissa. Henkilöiden ja paikkojen nimet, jotka olet valinnut ovat ihania ja sopii tähän tekemääsi fantasiamaailmaan. Täällä siis vaan yksi lukija, joka toivoo jatkoa :)

Vs:   Hei! Paljon kiitoksia ihanasta kommentista. :) Mahtavaa kuulla, että olet viihtynyt tarinan parissa. Yritän julkaista pian lisää.
-Laris

Siirretty viesti 28.5.2022

13.8.2022 12:44Nimi: Solina
WWW: huurresuudelma.weebly.com/

Moikkamoi pitkästä aikaa! Innottauduin aurinkoisella junamatkalla tsekkaamaan sivuja ja linkinvaihtolaisia, ja jotenkin tosi ihanaa että vuodet kuluu mutta edelleen voi luottaa että tälleen etäisinä kirjoitustuttuina yhä saa jätettyä tänne viestiä :) Toivottavasti sulla menee hyvin! Oon ollut tosi epäaktiivinen kun oon kirjottanut vaan yhtä projektia mikä ei omille sivuille tuu, ja muuten oon kärsinyt siitä etten saa mitään luettua.. :s Joten oon keskittyny enemmän musiikkiin kun kirjottamiseen. Voisin kyllä joku kerta rentoutua ja keskittyä lukemiseen ja tulla tsekkaamaan jotain tarinaa, onko suosituksia? :') Runoja menin heti nälkäisesti lueskelemaan, olen edelleen todella vaikuttunut siitä miten kirjoitat niitä. Nautin niiden rytmistä ja aitoudesta. Aurinkoista kevättä tosiaan sinne! :)

Vs:   Moi! Mukava kun tulit jättämään viestiä, tästä tuli tosi hyvä mieli. :) Täällä sujuu mukavasti, vähän tahti muuttumassa kesää kohden, joten paljon suunnitelmia mielessä.
Kiitos kehuista! Pakkaslaulu on semmoinen, mistä mielelläni kuulen kommenttia, jos eksyt joskus lukemaan.
Kiva kuulla myös sun projektista, toivon sille tehokkaita kirjoitusfiiliksiä ja lukujumille katoamista. :3
Aurinkoista kevättä!
-Laris

Siirretty viesti 19.4.2022

13.8.2022 12:43Sivu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Kaikki

 

 

Vieraskirjan koodi: mBook