INFO

Nimi: Paper Angels
Ylläpitäjä: Laris
Sivutila: Arkku.net
Avattu: 9.12.2014

Paper Angels rakentuu aikaisemman sivustoni Bloody Dollin pohjalle, jonka suljin loppukesästä 2013. Sisällöksi on muodostunut kirjoitusteni julkaisualusta, jonne lisäilen pitkiä romaanitekstejä, novelleja ja runoiluja. Tarkoituksena on julkaista vuosien varrella syntyneitä tuotoksia, kehittää luovuutta ja herättää lukijassa tunteita. Toivon, että viihdyt.

Voit halutessasi selata tekijänoikeuksia ja ottaa minuun yhteyttä.

Paper Angelsin voit linkittää buttonilla tai tekstilinkkinä. Klikkaa buttonia kopioidaksesi sen. Osoite on http://paperangels.arkku.net

LINKINVAIHTO

Viimakoura Pokémonhoitola Gardenia required malfunction
Huurresuudelma Valtakunta Meduusameri
I Wonderland Tarinapuu Medea
Saniaiskanjoni

Ja muuten vain suosikkejani:
Trapped | Savon pakanat


YLLÄPITÄJÄ

Nimimerkki: Laris
Maailmojen maalari ja tarinoiden tekijä. Lukutoukka ja romantikko. Utelias, unelmaansa todeksi elävä, oman tarinansa päähenkilö.

Vapaa-aikani kulutan: arjen seikkailuissa, raksalla ja unohtumalla kirjoihin
Uusimmat kirjasuosikit: Anna Karhunen: Jos
Kestosuosikit: Diana Wynne Jones: Liikkuva linna
♥: runoilu, musiikki, kesäaamut, sanontojen ja lainausten keräily, inspiroivat ihmiset, suklaa
Tämän hetken motto: "Do the earth a favor, don't hide your magic." - Yung Pueblo

Viimein tiedän, mitä sanoa, vaikka ystäväni mukaan pidän yllä jotakin kummallista mystisyyden verhoa, josta itse en ollenkaan ole tietoinen. Olen päättäväinen perfektionisti, joka on tajunnut olevansa kärsimättömämpi kuin uskoi. Elän kaikki tunteet vahvasti, vaikka väitän perustavani päätökseni järkeilyyn. Kaikkein rakkainta on pieni ihana perheeni, joka tekee minusta paremman ihmisen. Istun pitkiä työmatkoja junassa, kurkottelen ylähyllyiltä tavaroita ja teeskentelen loukkaantuvani, kun lyhyeksi haukutaan.

Kirjoittajana olen pitkäjänteinen, mutta tuotoksieni päätyminen julki vie aikaa kärsiessäni ikuisen muokkaushalun kourissa. Yritän parantaa tapani, vaikka arjen seikkailuissa aikaa on kirjallisille tuotoksille rajoitetusti. Höystän tekstini toisinaan hömpällä, usein fantasialla ja romantiikalla, luon kai tarinani pää pilvissä. Pakko on paras muusa, muistutti Antti Holma ruokakomerostaan, ja olen samaa mieltä.

Laris @


Nanowrimo